Как да се регистрирам?

  Регистрацията на акаунт в INTSS можете да направите като посетите този адрес или кликнете върху "Създай акаунт" на началната страница или формата за вход.
  Процесът по регистрация се състои от две стъпки:

  1. Попълване на стандартна форма, съдържаща Вашите имена, имейл адрес, потребителско име и парола. Разбира се тук е моментът, в който можете да се запознаете с нашите Условия за ползване, Политика за поверителност и Политика за защита на лични данни и да отбележите, че сте съгласни с тях.
  2. Потвърждение на имейл адреса, който сте посочили във формата от първа стъпка. На него ще получите уникален код, който трябва да въведете в полето "Код за потвърждение". Този код важи само 20 минути! Ако сте просрочили този период можете да поискате нов като натиснете бутона "Нов код чрез E-mail".
   Когато потвърдите акаунта си ще бъдете пренасочени към формата за вход където можете да влезете с потребителското си име и парола.
  Поздравления вече имате акаунт в Интегрирани училищни системи! Следващата стъпка е да добавите профил(и) към него. Подробно описание на този процес можете да откриете в статията ни "Как да активирам профил?".

  Регистрация - Стъпка 1Регистрация - Стъпка 2Регистрация - Стъпка 3

  Популярни статии